13-03-2019 - admin

HEMA vernieuwt Skincare lijnen

unnamed

Het skincare assortiment bij Hema is vanaf vandaag compleet vernieuwd. Tijdens het persontbijt dat ik vanmorgen bijwoonde, werden de vernieuwde lijnen gepresenteerd en kreeg ik door de aanwezige huidexpert direct de juiste producten uit de verschillende lijnen aangemeten (waaronder de cleasing oil uit de 60+ lijn, auw!).

De reden voor deze vernieuwing is dat HEMA altijd bezig is met het optimaliseren van haar producten. In het nieuwe skincare assortiment vind je producten voor elk huidtype, voor iedere leeftijd en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke (biologische) ingrediënten. De producten zijn duurzaam verpakt, in glas, gerecycled plastic en FSC gecertificeerd karton. Daarnaast zijn de producten vegan.
unnamed-2

Het nieuwe assortiment bestaat uit 45 producten, zoals dag- en nachtcrèmes, serums, reiniging, maskers en scrubs voor alle huidtypen. De skincare producten van HEMA zijn afgestemd op ieder huidtype en elke leeftijd. Van een hele jonge huid (#nofilter) tot anti-pollution (urban remedy) en anti-aging (age perfection) voor de oudere huid. Bijna alle huidverzorging bevat ook een SPF voor bescherming tegen UV-straling.

Er is ook een serie boosters om je huid een extra oppepper mee te geven; anti-pollution, Hyaluronzuur en vitamine C. Te mixen met je dagcrème of na het reinigen direct op de huid aan te brengen.

De nieuwe HEMA skincare is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel of via hema.nl.

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved