10-02-2014 - admin

HOLLYWOOD SMILE PRODENT WHITE NOW

PRODENT TESSTED 2

Als me tijdens mijn drie maanden Los Angeles iéts is opgevallen, is het wel dat iedereen (maar dan ook iedereen) er spierwitte tanden heeft. Zelfs onze buurvrouw, een oma van 73 uit West-Hollywood, had een gebit waar je U tegen zegt. Die sprookjesachtige Hollywood Smile, waar we het zo vaak over hebben, bestaat dus écht!

Om zelf een witter gebit te krijgen, heb ik van alles geprobeerd. Ik kies eigenlijk altijd voor een tandpasta met whitener en al twee keer liet ik mijn tanden bleken. Het effect was alleen altijd maar kort zichtbaar en de laatste bleekbehandeling was zelfs behoorlijk pijnlijk.

Die behandelingen zijn als het goed is voorlopig niet meer nodig, want Prodent heeft de Prodent White Now Gold tandpasta ontwikkeld waarbij je tanden al na één keer poetsen witter zijn. De tandpasta bevat de Blue Light Technology, die zorgt voor onmiddellijk witmakende kracht. Niet dagen- of wekenlang poetsen voor minimaal resultaat, maar een direct witmakend effect.

Dus al is de glamour van Los Angeles wellicht een ver van je bed show; die Hollywood Smile heb je zó in de pocket. Ik voeg de tube toe aan mijn beautyfavorieten..

PRODENT CAMPAGNE2 def

Foto’s: Pinterest en Tessted

– ad –

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved