14-09-2019 - admin

HOTEL LOBBY STYLE

Wie me op Instagram volgt, heeft het al kunnen zien: sinds enkele weken ben ik bezig mijn interieur om te gooien. Hoog tijd voor een frisse wind, een schone lei. Vanaf nu wordt het echt helemaal mijn paleisje, in mijn stijl. Van strak, Scandinavisch zwart-wit-grijs (zie mijn binnenkijker vijf jaar geleden) naar a whola lotta velvet en goud. Alsof je een suite van het Pulitzer binnenstapt, zo moet het hier straks aanvoelen.

Vergeleken met mijn interieur van vijf jaar terug is er al een hoop veranderd. De vloer heeft een likje wit gekregen en bank, eettafel en zithoek zijn compleet vernieuwd. Zitzakken hebben plaats gemaakt voor delicate poefjes. Koper, brons en hout zijn veelal vervangen door gouden accenten. Ikea kasten zijn getweaked met gouden deurknopjes (in de vorm van schelpen, palmbomen, aapjes) van allerlei verschillende woonwinkels. Zwarte wissellijsten hebben plaatsgemaakt voor goudkleurige varianten met rozegetinte prints. Mopshond Billie heeft allerlei nieuwe mandjes (Wist je dat er in elke kamer van het huis een mandje voor haar staat?!) en zelfs gouden kapstokhaakjes voor haar tuigjes. Ook de slaapkamer en gang moeten eraan geloven. Er komt binnenkort een velvet roze bed op gouden pootjes en in de hal (mijn hal is behoorlijk lang en groot) prijkt sinds deze week een fonkelend nieuw gangbankje. Met gouden onderkant en een zwart velvet zitvlak. Een pareltje dat ik vond via Amazon. De webshop blijkt een keur aan vrij betaalbare interieurschatten te verkopen. Ik had geen idee! Ik wist eerlijk gezegd niet dat ze een interieur afdeling hadden, maar Amazon blijkt een mega lifestyle afdeling te hebben. Ik vind er opeens poefjes, stoelen, spiegel, krukken en kranen, waar ik al maanden naar zocht. En vaak net even met een extra twist, waardoor je ze niet zo gauw bij iemand anders tegen zult komen. Een stukje exclusiever dus en origineel bovendien. Hieronder nog meer van mijn Amazon favorieten. Panter, velvet, groen, roze en goud vormen de rode draad in mijn nieuwe interieur.

“Echt een bankje wat ze in de lobby van een hotel hebben staan”, zei iemand tegen me toen hij mijn fonkelnieuwe gouden gangbankje zag staan. En dát is nu precies de look & feel waar ik voor ging. Langzaam maar zeker geef ik mijn interieur die ultieme hotel lobby style. Op mijn kanalen ga ik de komende tijd alle nieuwe interieurvondsten delen. Kijk je mee?

 

         

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved