04-08-2016 - admin

Hè hè, Instagram Stories

IMG_3137

Lekker hoor. Waar mijn volgers op Snapchat in een jaar tijd zeer gestaag groeiden, heb ik met Instagram Stories op dag één al een bereik met drie nullen. Hè hè. De ultieme copy cat, maar wat fijn dat het er is.

Want hoe gezellig het op Snap ook was met exjes en flirts, om je netwerk uit te breiden, was het niet de meest makkelijke tool (van telkens handmatig foutieve gebruikersnamen invoeren, wordt natuurlijk niemand wijzer).

Des te heerlijk dat al mijn 18K volgers me nu ook semi ‘live’ kunnen meemaken. Zonder zorgen over een gefokte timeline (waardoor ik foto’s met grote regelmaat op een later tijdstip weer verwijder) en toch datzelfde Instabereik. Hallelujah.

Mijn girl crushes Chloe Moretz (@chloegmoretz), Hailey Baldwin (@haileybaldwin) en Chrissy Teigen (@chrissyteigen) kan ik er al op de voet volgen. Net als lieverds Linda Tol (@lindatol_), Jamie Li (mrsjamieli) en Anouk Yve (@anoukyve).

Nu is het wachten tot Kim K. & Co. overstappen en Instagram Stories een flinke dosis emoji’s, hofilters en fastforward features toevoegt.

Snapchat won’t be amused, maar ik vermaak me opperbest.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved