23-05-2023 - admin

Interieurliefhebbers opgelet: Eichholtz en Decor openen flagship store Amsterdam

De razendpopulaire ‘Mirage’ teddystoel, antiek ogende spiegels, roaring twenties tapijten en organisch gevormde sofa’s om na een lange dag op te ploffen; je vindt het allemaal in de nieuwste flagship store van Eichholtz Amsterdam. De winkel werd in samenwerking met Decor Amsterdam geopend in een Amsterdams Rijksmonument op de kop van de P.C. Hooftstraat, tegenover het Rijksmuseum. De store telt drie verdiepingen met ruim 1100 vierkante meter high-end meubelen, verlichting en accessoires.

Een groot pluspunt aan Eichholtz als interieurwinkel zijn de uit voorraad leverbare collecties. Ook is het merk van plan evenementen te organiseren om de doelgroep te inspireren. Hoewel Eichholtz bekend staat onder design- en interieur professionals kunnen ook consumenten er hun hart ophalen. De interieurzaak beschikt over een designstudio waar in samenspraak met klanten complete projecten worden gerealiseerd.

Over Eichholtz Amsterdam
Eichholtz Amsterdam werd opgericht door de Nederlandse Theo Eichholtz. Hoewel hij altijd al op zoek was naar verborgen schatten, begon hij in de jaren negentig met het importeren van Aziatisch koloniaal meubilair. Inmiddels heeft het merk meer dan 10.000 eersteklas hotels, restaurants, clubs, winkels en woonhuizen gedecoreerd. In 2020 openden Eichholtz en Decor Amsterdam samen de eerste Nederlandse Eichholtz winkel op de Overtoom. Het meubelbedrijf heeft ook winkels in Parijs, New York en Milaan.

EichholtzAmsterdam.com

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved