18-05-2016 - admin

JENNIFER LAWRENCE IS BUSINESS BABE IN JOY

JOY MOVIE  (3)

Off screen is ze de stuntelige Hollywoodactrice die in peperdure designercreaties over de ene na de andere rode loper struikelt. Op het witte doek is Jennifer Lawrence (X-Men: Days Of Future, Silver Linings Playbook ) een talent. Dit weekend keek ik de film Joy waarin ik de Golden Globe winnares, a.k.a. J Law, leerde kennen in de rol van uitvinder en carrièrevrouw Joy, een personage gebaseerd op de biografie van commerciële topvrouw en TV-bekendheid Joy Mangano.

JOY MOVIE  (4)

In de film met onder andere ook acteurs Robert de Niro en Bradley Cooper (love them!) transformeert Joy van hardwerkende, alleenstaande moeder van twee met een disfunctionele familie tot ware business babe met een eigen miljoenenimperium (#lifegoals). Een extra motivatie en voorbeeld van hoe je ook mét kids en zónder startkapitaal een megacarrière kunt opbouwen. Als je het hebt over een Girl Boss…

JOY MOVIE  (2)

Een carrière opbouwen en er tegelijkertijd zijn voor kids; het lijkt in eerste instantie misschien onmogelijk. Maar waar een wil is, is een weg, dat heb ik de afgelopen twee jaar zelf ervaren. Zeker met kleine kinderen is het de eerste periode erg zoeken naar de juiste balans, maar dat heeft me er, net als bij Joy, niet van weerhouden op professioneel vlak te blijven doen waar ik van houd, toekomstplannen te maken en mijn dromen na te jagen. Bovendien ben ik als moeder op een positieve manier selectiever geworden. Ik wil mijn (nu extra kostbare) tijd enkel spenderen aan dingen waar ik volledig achter sta, waar ik blij van word en die me verder helpen. Nu Yasmine twee is en alles thuis in een rustiger vaarwater is beland, lijken zich ook steeds betere business opportunities voor te doen. The only way is up!

JOY MOVIE  (7)

De trailer bekijk je hier.

 

De ‘echte’ Joy over de levenslessen verborgen in de film:

Joy is een inspirerende en vermakelijke film van 20th Century Fox Home Entertainment, die vanaf vandaag verkrijgbaar is op DVD en Blu-ray. Je koopt ‘m via Bol.com of via Ziggo.

JOY MOVIE

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved