17-04-2016 - admin

Onderonsje met Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury (1)

Charlotte Tilbury is sinds 7 april verkrijgbaar in Nederland. Mooi nieuws natuurlijk, maar pas op de dag van de officiële launch in de Bijenkorf besefte ik hoé populair het best selling, award winning make-upmerk daadwerkelijk is. Op 7 april was de Bijenkorf in Amsterdam volledig aangekleed in CT-stijl en stonden de vele fans van het beautymerk wachtend bij de met gouden palmbomen uitgedoste stand op de beauty-afdeling in het warenhuis al te popelen om hun idool in levende lijven te zien. Zoals het een Brits icoon betaamt, arriveerde Charlotte tegen vijf uur in haar eigen Tilbury Taxi, waar ze door twee typische London Guards werd opgewacht en kon de stand officieel geopend worden.

Charlotte Tilbury (2)

Voorafgaand aan die lancering ontmoette ik en een select aantal Nederlandse en Belgische journalisten de Britse make-up artist in de boardroom op de vijfde etage. Wat een geweldig gepassioneerde vrouw! In anderhalf uur deelde Charlotte alle ins & outs rondom haar merk en pakte ons allemaal in met haar enthousiasme. Verkocht zonder ook maar één product getes(s)t te hebben. Gelukkig ging deze fijne kit mee naar huis. De Dolce Vita luxury palette. Nog behoorlijk wat oefenen maar dan kan CT mij ook tot haar uitgebreide schare fans rekenen.

Charlotte Tilbury (3)

Wist je dat

  • Charlotte werkte in de 25 jaar dat ze in het beautyvak zit met de grootste namen uit het vak en absolute it-girls als Blake Lively, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Olivia Palermo, Rihanna, Victoria Beckham en Sienna Miller.
  • CT heeft een serie van 12 hot lipsticks vernoemd naar celebs met catchy namen als Kidman’s Kiss (Nicole Kidman) en Liv it up (Liv Tyler).
  • Dit jaar wordt een Nederlandse bekendheid aan het rijtje toegevoegd. Ik zeg ‘Kissable Carice’.
  • ‘Pour yourself a drink, put on some lipstick & pull yourself together’ van Elizabeth Taylor is een favoriete quote van Charlotte.

Op de foto’s: de Dolce Vita luxury palette
Foto’s: Tessted.com

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved