04-10-2013 - admin

KLEERTJES VOOR HET KLEINTJE

baby-clothes

Sinds het kleintje op komst is, wordt er hier in huis nog maar één garderobe gespekt. Met moeite kocht ik afgelopen week een winterjas voor mezelf, maar voor het kleintje ga ik volledig los. Op de meest onverwachte plekken weet ik nog schattige babyrompertjes, – maillots én berenpakjes te scoren. Zelfs op Curaçao vond ik enkele stijlvolle lookjes voor de kleine (helaas geen Hawaïblouse in mini-formaat overigens). En uiteraard wordt er ook digitaal flink geshopt. Baby Gap, Zara Kids en The White Company staan in mijn favorieten en ook heb ik al babykleren bij V&D op het oog. Binnenkort een sneak peek van de steeds groter wordende garderobe van ons modemeisje!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved