28-11-2016 - admin

Knappe klokjes

rosefield

Om er bij de tijd bij te lopen, om altijd iets van de ander bij je te kunnen dragen en om te zorgen dat je op tijd aanschuift voor het kerstdiner is een horloge misschien wel het ultieme feestdagengeschenk voor je lief.

Die van mij bij voorkeur goud- of rosékleurig met leren bandje en een simplistische plaat, zoals bij de Rosefield horloges. Voor hem een vergelijkbare stijl alleen wat minder glim en glans, zoals de Kapton & Son horloges met ankertje als icoon.

Knappe klokjes voor hem én voor haar.

Nu onder de boom, straks om je pols.

Wist je dat?
Rosefield een Nederlands horlogemerk is geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. Rosfield maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen, maar ook vorm en functie, Amsterdam en New York. Rosefield combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel. Rosefield is een eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York. Geen wonder dat zoveel Amsterdamse it-girls weglopen met de klokjes. En hoe beeldig is de Instagram feed van dit merk? Wow!

Zelf plaatste ik ook al eens dit lookje en deze Instafoto met mijn eigen goudkleurige Rosefield horloge.

Afbeelding: Rosefield watches

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved