15-08-2013 - admin

KNIT-TED

Knitted Tessted (5)Elk seizoen opnieuw zijn er trends die me betoveren. Tijdelijke hit items, die ik in mijn kast moét hebben. Drukke prints, kekke opdrukken, high tech materialen en allerhande tierlantijntjes behorend bij dat ene seizoen. Na een paar maanden verdwijnen ze vaak in de handen van zuslief of vriendinnen of verkoop ik ze voor een paar euro tijdens de Ijhallen.

Wat er in mijn garderobe overblijft, zijn de meer tijdloze, kwalitatieve items. Perfect passende jeans, een klassieke trenchcoat en comfortabele, gebreide stuks. Hier geen prints, poespas of felle kleuren, maar degelijke materialen in een kleurenpalet variërend van beige en grijs tot donkerblauw en zwart.

Knitted Tessted (2)Zo voegde ik onlangs dit Knit-ted jurkje (links) toe aan deze tijdloze collectie. Het modemerk van de Nederlandse Petra Stapper richt zich volledig op die tijdloze, kwalitatieve mode en bij het uitpakken van het jurkje wist ik al; dit wil ik straks niet meer uit, zó zacht! Binnenkort al te dragen met blote benen en straks in de herfst effortless chic met een maillot en bruine laarsjes.

Meer Knit-ted?

Bekijk het inspiratieboard hieronder of bezoek de site.Knitted Tessted (3)

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved