13-09-2017 - admin

LA LA LINGERIE; KOM JE 21 SEPTEMBER MET MIJ SHOPPEN ?

TESSTED SMALL 3

Je hebt ‘m vast al een keer gehoord, 76% van de vrouwen draagt een verkeerde behamaat. Ik weet nog dat Oprah dit zo’n twaalf jaar geleden openbaarde. Toch blijkt onze beha nu nog veel te vaak geen exacte match. We dragen onze beha’s te lang door, gevolg: de rek is eruit en de maat sluit al lang niet meer aan bij onze veranderde borsten. Zelfs ik hanteerde tien jaar lang (incl. zwangerschap en de periode na de bevalling) dezelfde cupmaat. Klinkt herkenbaar? Iedereen die hier, net als ik, nooit eerder écht bij stil stond en wel eens wil weten waar er verbetering mogelijk is, nodig ik graag uit om op 21 september naar de gloednieuwe Triumph winkel aan de Kalverstraat 43 te komen voor een fitting. Bij elke gelegenheid past een beha, die aan je behoeften voldoet. Find the One For Every You is de missie van Triumph.

close-up Amourette_Charm_W_P1200_JPG

Nieuwe winkel in hartje Amsterdam
Deze donderdag mag ik de nieuwste Triumph winkel (de negende in Nederland) namelijk officieel openen (ik mag zelfs een lintje doorknippen) en jullie welkom heten in de twee verdiepingen tellende store, waar ik van 10.00 tot 14.00u aanwezig zal zijn. Ter ere van de opening zijn er tal van feestelijkheden georganiseerd. Dus los van het feit dat ik die dag heel graag met jullie kennis maak en gezamenlijk de fitting experience aanga, nog enkele extra redenen om naar de store te komen:

  • de eerste 100 klanten krijgen een cadeautje
  • de gehele dag geldt een unieke 20% korting op de volledige collectie
  • er zullen bubbles en sweets zijn
  • er is een trampoline waarop je de Triaction by Triumph sportbeha’s kunt testen op hun ‘bounce control’
  • bij aankoop van 2 Amourette beha’s ontvang je een Thomas Sabo sieraad (t.w.v. 40 euro)
  • lingerieliefhebbers kunnen meer over de geschiedenis leren in een speciale Triumph expo (het merk bestaat al 131 jaar)

TESSTED

Find the One for every You
Op deze eerste dag van de herfst kun je bij Triumph een te gek aanbod aan nieuwe collecties verwachten. De items uit de iconische Amourette collectie, de nieuwste shapeweartrends voor het seizoen, de Triumph homewearcollectie, of één van je favorieten uit het vaste assortiment (voorgevormd, met beugel, zonder beugel, Magic Wire, minimizer, push-up, lift-up etc.) Het personeel van Triumph zal je helpen met de maatvoering. Ik vertel je wat de laatste trends zijn en wat voor lingerie je het best kan dragen bij welke outfit (neem vooral ook een kledingstuk mee waarbij je gepaste lingerie zoekt). Zie ik jou op donderdag 21 september in de Triumph Store? Gaan we samen gezellig op zoek naar de ware (behamaat).

Wat?
Samen op zoek naar de ware (behamaat)

Wanneer?
21 september

Waar?
Kalverstraat 43

Hoe laat?
Ik ben in de winkel aanwezig van 10.00u tot 14.00u

 

TESSTED 2

Nieuw: Liv x Triumph
Ik mag jullie ook vertellen dat Triumph voor dit najaar een samenwerking is aangegaan met Liv Tyler. Zij wordt het campagnegezicht van de premiumcollectie Essence, die in de winkel ligt vanaf eind september. Interessant met het oog op de feestdagen!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved