15-02-2019 - admin

LANG VERWACHTE BEAUTY LANCERING: DE OPVOLGER VAN BIO-OIL

BIO-OIL DROGE HUID GELAls er één beautylancering is, waar ik voor sta te juichen, is het deze wel. Eerder verklaarde ik hier al de liefde aan de olie van Bio-Oil. Vanaf vandaag heeft het merk er een product bij: de Droge Huid Gel, de eerste innovatie van Bio Oil in dertig jaar (!)

Beauty favoriet
Bio-Oil is al sinds ik in verwachting was van Yasmine één van mijn beauty favorites. En ik ben niet de enige fan. De oranje olie behoorde in elf landen tot best verkochte huidverzorginsproduct (en al 9 jaar het bestverkochte product voor littekens en huidstriemen in Nederland) en won al 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen.

Eindelijk een opvolger
En als een product zó goed is, is het natuurlijk lastig om ooit met een opvolger of uitbreiding te komen. Niet zo gek dus dat het dertig jaar duurde voor het merk met een innovatie kwam. De afgelopen jaren deed Bio-Oil uitgebreid onderzoek naar de droge huid en daarmee naar misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Ze vonden een manier om minder water in een product te gebruiken en meer olie waardoor het product een hoger percentage actieve stof kon bevatten. Dat leidde tot de ontwikkeling van de Droge Huid Gel.

Meer olie, minder water
De nieuwe Bio-Oil Droge Huid Gel is het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten (vochtaantrekkende eigenschappen) op de meest optimale manier combineert: het product bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten, en slechts voor 3% uit water. De 3% water is noodzakelijk om de natuurlijke bevochtigingsmiddelen te activeren in de formule. Het resultaat is een formule, die er door toepassing van hogedruk homogenisatie uitziet als een gel.

Bio-Oil_NL_Dry_Skin_Gel_photo_50ml_reflection_CMYKHoe werkt het?
Olie bevat de beste vochtvasthoudende eigenschappen. Een olie dekt de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Dit is vooral van belang op het lichaam, waar zich minder talgklieren bevinden dan op het gezicht (vandaar dat benen vaak droog aanvoelen). De Bio-Oil Droge Huid Gel-formulering bestaat daarom voor 50% uit de reeds succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Bio-Oil Droge Huid Gel bevat dan ook zoveel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen zoals Urea, Lactic Acid en Sodium PCA (een vochtinbrengende factor die van nature aanwezig is in de samenstelling van onze huid), omdat deze een sleutelrol spelen bij het gehydrateerd houden van de huid.

De Droge Huid Gel is vanaf vandaag verkrijgbaar, vanaf € 6,95 (50 ml)

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved