03-05-2016 - admin

LANGE BENEN FAKEN DOE JE ZO

LANGE BENEN FAKEN

Gigi Hadid vierde haar 21ste verjaardag afgelopen weekend in een animal print jurkje en suède lieslaarzen. Legs for days in het kwadraat, I tell ya! Om jaloers van te worden.. Spijtig genoeg heb ik met mijn lengte (1.64 m) geen modellenbenen. Wel heb ik de afgelopen jaren geleerd me zó te kleden dat ik langer lijk. Of in ieder geval zó dat ik niet als klein propje met korte pootjes overkom. Herkenbaar, maar heb je de juiste stylingtips nog niet helemaal paraat? Hier bij, voor alle korte meiden (hey shorties!) een overzicht van mijn favoriete dresscodes om lange benen mee te faken.

1. Kies voor kort
Mini-rok, skater dress, denim shorts of zelfs een oversized trui als jurk; hoe korter jouw onderstuk, hoe meer been je kunt laten zien en hoe langer je lijkt. In combinatie met lieslaars à la Gigi helemaal goed.

2. De juiste schoen
Hoge hakken laten je letterlijk enkele extra centimeters groeien, maar ook een diep uitgesneden pump met puntneus is handig. Vermijd bovendien te aller tijden de schoen met enkelbandje!

3.  To the max
Hul je in maxi jurken en – rokken voor een langer silhouette, al slepen ze over de vloer. Ik heb het al vaker geprobeerd, zie hier.

4. Hoge taille
Door je taille te verhogen, lijkt het of je benen nog een stukje langer doorgaan. Kies dus voor high waisted broeken en rokken en je bent al een heel eind.

5. Tot de grond
Draag broeken, bij voorkeur flared jeans, met een zoom tot op de grond. Kijk maar eens hoe Rachel Zoe dat doet.

6. Verticale strepen
Verticale lijnen creëren optisch extra lengte. Dit seizoen mogen ze kleurrijk zijn, zoals je hier kunt vinden op de blog van Peter Hahn.

7. Één kleur
Je van top tot teen in één tint hullen, helpt eveneens om je hoogte optisch te verlengen. Dat is inclusief schoenen!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved