03-07-2013 - admin

LESS IS LESS VOOR RIHANNA

Rihanna Chanel

Less is.. less
Help, wat moet ik aan?! Waar de kledingstress van de gemiddelde Chanel genodigde al begint bij het openen van de uitnodiging leek Rihanna zich dinsdag vooral te hebben bekommerd om wat ze uít zou laten. En dan heb ik het niét over de kunst van het weglaten… Gevalletje less is less.

Dresscode gemist?
Hoewel mantelpakjes, kokerrokken en tweedjasjes al decennia lang de onofficiële dresscode voor het bijwonen van een Chanel show blijken, koos Rihanna voor een lang vest en eh.. niet veel meer dan dat.

(Z)ondergoed
Oké, ze had haar hals vol hangen met parelkettingen en in de hand droeg ze keurig een bijpassende crèmekleurige tas van het luxe Parijse label, Chanelwaardig was het geheel niet. Een beha vond de zangeres blijkbaar overbodig en waarom zou je ook een slipje aantrekken naar een gelegenheid als deze?

Amsterdamse invloeden
Nu heb ik de uit Barbados-afkomstige Bad Girl qua stijl best hoog zitten, maar de Amsterdamse joints van vorige week bleken bij het samenstellen van haar look toch nog niet helemaal uitgewerkt. En al was een enorme bouwval het decor van de Chanel haute couture show, Riri sloeg de modeplank hier goed mis.

Diepe frons
Wat ik nu het allerliefst zou willen weten…wat vond keizer Karl ervan? De ontwerper, die te allen tijde over alles en iedereen zijn mening klaar heeft, moet – vanachter zijn eeuwige zwarte zonnebril – toch op zijn minst even met de wenkbrauwen gefronst hebben bij het zien van Rihanna’s ensemble. Waar de modellen laag over laag van zijn couture from the future aangemeten kregen, droeg de zangeres toch écht een laag te weinig.

Old meets new
Maar ach.. Riri’s pikante verschijning sloot wel weer feilloos aan bij het thema van de modeshow, the old meets the new. En al zal Coco het zo niet bedoeld hebben, Chanel gaat in ieder geval met de tijd mee en ik heb weer wat om op af te geven.

Foto: Rihanna’s Instagram & Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved