05-11-2013 - admin

LET’S GO LIU JO

Liu Jo TESSTED Favorites sm

Dat stunning Kate Moss al seizoenenlang het gezicht van Liu Jo is, wist ik. De fijne wintercollectie ontdekte ik echter pas deze week, toen het modelabel me vroeg een kijkje in de nieuwe webshop te nemen en mijn favorieten te selecteren. Van casual tot business chic; met tien verschillende lijnen heeft Liu Jo een behoorlijk uitgebreid fashion aanbod. Mijn oog viel vooral op de items van tweed, de lichte knitwear en de leather pieces.

Ik kan hier prima enkele winterlooks mee samenstellen en dat is ook precies wat ik ga doen. Afgelopen week ontving ik namelijk mijn favoriete leather bag uit de collectie (mezelf in zo’n tweedjurkje hijsen, is momenteel helaas geen optie), die ik op mijn manier ga stijlen.

Later deze week dus mijn Liu Jo winterlook online, maar hierboven alvast mijn winter wishlist.
Welk item is jouw favoriet? En welke tas denk je dat ik heb gekozen?

Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Neem een kijkje in de recentelijk gelanceerde Liu Jo webshop.

Collage: Tessted

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved