05-02-2021 - admin

LEVEL UP

De goede voornemens voor 2021 zijn misschien al lang down the drain, er valt dit jaar nog genoeg te behalen/verbeteren. Zelfs tijdens de lockdown kunnen we onszelf op allerlei vlakken een beetje upgraden. En natuurlijk heb ik hier ook lang niet alle dagen de energie of mindset voor, maar uiteindelijk helpen alle beetjes wel, juíst nu. Niet rigoureus het roer om, maar af en toe net wat slimmere keuzes maken. Even geen Chris Brown of Frenna, maar een Podcast wanneer ik ga wandelen of mijn huis opruim. Niet een half uur doelloos op Instagram, maar even een sessie op Headspace, Calm of een korte ademhalingsoefening (van bijvoorbeeld BreatheEasyFree). Een keer niet die snelle (suikerrijke of vette) snacks (blikjes energie drink hier, witte chocolade daar) maar juist wat voedzamere bites (op Yourbrainbalance.com lees je alles over hoe je hersenen kunt voeden, trainen en herstellen). En in plaats van non stop van de ene sugar rush in de ander over te gaan, probeer ik mijn energie (en bloedsuikerspiegel) stabieler te houden gedurende de dag en probeer ik ervoor te zorgen dat de juiste voedingsstoffen ook beter worden opgenomen (voor anderen wellicht super vanzelfsprekend, voor mij een hele stap). Had je me dit tien jaar geleden verteld, dan had ik mezelf een granny genoemd, maar wanneer alles ontregeld begint te raken (ik schreef eerder al over mijn slaap struggle) hebben je body & mind juist behoefte aan dit soort veranderingen.

Naast een gezonder, gevarieerder dieet heb ik me de afgelopen tijd ook verdiept in wat voedingssupplementen voor je kunnen doen en ben ik op zoek gegaan naar de juiste mix. Om mijn nachtrust te bevorderen slikte ik al valeriaan, magnesium en melatonine en om overdag energieker te zijn gebruik ik al een tijdje vitamine D, ijzer en B12. Een ander voedingssupplement dat ik dagelijks door mijn ochtendshake roer is het collageenpoeder van Oslo Skin Lab, waar ik eerder al over vertelde. Niet gericht op energie, maar op huidverbetering, is dit een voedingssupplement waarover ik recentelijk heel veel lees. Veel A-listers gebruiken collageensupplementen om hun collageenaanmaak te stimuleren en het wordt steeds “normaler” om op deze manier voor je lichaam en je huid te zorgen (net zoals we gezond eten en sporten). Inmiddels gebruik ik The Solution bijna anderhalf jaar en nog steeds ervaar ik de voordelen ervan. Mijn huid voelt overall steviger, niet alleen in mijn gezicht, maar bijvoorbeeld ook bij mijn hals of bovenarmen. De zakjes staan prominent bij mij op het aanrecht en ik sla het geen dag over. Wanneer ik het ’s ochtends een keer vergeet, drink ik het ’s avonds met een glaasje water. Easy as that.

Heb jij recentelijk ook dingen veranderd aan jouw dagelijkse routine? En ben je nieuwsgierig geworden naar The Solution? Via deze link ontvang je met de code Tess ontvang je 60% korting op de eerste verpakking van jouw membership. De eerste verpakking kost daarmee €22,80 en op de volgende krijg je de reguliere 30% member korting (deze kosten dan €39,80). De box wordt vrijblijvend thuis bezorgd en opzeggen kan op elk moment. Laat me vooral ook weten wat het voor jou doet. En heb je zelf nog tips? Please do share them. We kunnen dan misschien geen kant op (lockdown, avondklok, -11 graden komende week), laten we in ieder geval zorgen dat we onze mental health in de beste conditie is. 2021 is nog niet afgeschreven. Let’s level up!

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved