10-07-2014 - admin

LIBERTY x VANS

Vans LibertyWat houd ik toch van de printjes van Liberty. Of ze nu een Air Maxje versieren of een Vans stapper opleuken, de hamsterwoede slaat spontaan toe. Sinds de beelden van de meest recente Liberty en Vans collectie vandaag in mijn mailbox belandde, wil ik dan ook nog maar een ding..

Voor wie net als ik op slag verliefd is geworden: De Vans X Liberty Art Fabrics collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Europese Vans winkels, in de webshop en in in de Liberty of London winkel in Regent Street.

Weetje
De Liberty’s Lodden print werd oorspronkelijk ontworpen door Wiliam Morris in 1884 en is in de samenwerking terug te zien op het Old Skool model van Vans. De Lodden print: een blauw wit bloemen patroon, is één van de meest complexe prints op het Old Skool model tot op heden. De herkenbare Vans streep (wave) vind je aan weerskanten van de schoen terug.


Oude prints zijn dus terug van weggeweest. Gek op prints, maar geen trek in een al te drukke bedoening? Zoek een basic broek, rok of jurk op Your look for less. Of kies juist voor een contrasterende print voor een caleidoscopisch effect. (In samenwerking met Your look for less.)

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved