26-02-2015 - admin

EEN VLEUGJE ACKERMANN

COSTES AMSTERDAM (1) COSTES AMSTERDAM (2) COSTES AMSTERDAM (3) COSTES AMSTERDAM (4)

Ik wist eigenlijk niet eens dat ‘ie er zat, de Costes boutique aan de Kalverstraat in Amsterdam. Tot ik er van de week langs liep voorafgaand aan de Topshop opening. Beroepshalve ben ik gauw even binnengewipt om vrijwel onmiddellijk mijn belofte niets te kopen te verbreken. De olijfgroene suède blazer was té knap. Net als het Costes interieur trouwens, vol koperaccenten, fijne kleedjes en lijstjes aan de muur. Je voelt je er bijna thuis, al is het pand gigantisch. Enfin, de suède blazer prijkt inmiddels samen met een lichtroze exemplaar (mooi voor in de zomer) aan de deur van mijn kledingkast. Een vleugje Ackermann in mijn garderobe, what’s not to like?

Nice to know:
Costes heeft al eigen winkels in een aantal grote Nederlandse steden. Daarnaast staan de volgende vier extra store openingen op de planning:

Vrijdag 6 maart Roermond
Donderdag 19 maart Enschede
Donderdag 2 april Groningen
Vrijdag 17 april Breda

Foto’s:
(1) In de paskamer met hét suede jasje
(2) Knappe lampen in alle soorten en maten
(3) Die peertjes… bij mij aan de muur graag!
(4) Thuis, niet meer uit het jasje te sláan

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved