17-03-2013 - admin

LIEFS UIT LONDEN

Zomaar wat snapshots uit het zonnige Londen. En wat is Londen mooi wanneer de zon schijnt! Vaak genoeg was de stad volledig in wolken gehuld als ik er kwam en ook de eerste dag van ons bezoek was het behoorlijk grauw. Gelukkig trok alles de tweede dag volledig open waardoor de Big Ben, de London Eye en Nelson op Trafalgar Square op hun mooist waren.

Ons bezoekje aan The Shard, het gloednieuwe hoogste gebouw van West-Europa, zullen we nog eens over moeten doen. Door de mist konden we vanaf de hoogste verdieping helaas niet veel zien. Normaal gesproken heb je vanuit het torenhoge gebouw, dat in februari officieel opent voor het publiek, een uitzicht van 64 km, 360 graden over de gehele stad. Een volledig nieuwe toeristische trekpleister voor Londen dus, The View from The Shard.


De nieuwe Southend Airport vlak voor ons vertrek

Binnenkort naar Londen?
Ik vloog met Easyjet vanuit Amsterdam naar London Southend. Een vlucht van slechts 40 minuten, waarna je aansluitend in no time je trein richting het centrum kunt pakken. Easyjet vliegt 1 tot 2 keer per dag naar de nieuwe luchthaven en de goedkoopste vlucht kost €39,99 voor een enkele reis. Ik hoop snel weer eens terug te gaan. Liefs uit Londen!

Foto’s: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved