24-10-2014 - admin

LOVE FOR LOAFERS

la-modella-mafia-Model-Off-Duty-Street-Style-Fall-2012-Leopard-Print-Trend-leopardcoat-jakjil-9

Qua schoenen is het helemaal mijn jaar. Niet alleen de kitten heels maakten hun comeback, ook de platte laars en de loafer zijn hot. En dat is gunstig want op hoge hakken ben ik een held op sokken. Het ziet er misschien fraai uit, zodra ik van mijn fiets afstap, zit ik vast tussen twee tegels. Daar heb je bij loafers geen enkele last van. Nee op loafers stap je er, hoe hobbelig de keitjes ook, vrolijk op los. Zakelijke lunch, expositie-opening, first date; je kunt de wereld aan.

248605_980

Toegegeven, het doet niet veel voor mijn lengte (1.64m), maar het doet z√≥ veel voor mijn garderobe. Ze zijn tof onder mijn vele skinny’s en classy bij mijn uitgebreide pantalonverzameling. Bovendien zorgen ze onder een jurkje voor een onverwachte look; wel vrouwelijk en stijlvol, maar ze schreeuwen niet meteen om mannelijke aandacht, zoals sommige high heels dat wel doen (prima first date material dus).

Mijn droompaar loafers heb ik al in mijn hoofd, maar nog niet weten te bemachtigen. Zwart, subtiel hakje (niet zo’n hoge, zoals je er nu zoveel ziet), kwastjes (ik houd van kwastjes) en liever mat, dan glanzend. Bij & Other Stories was het al bijna raak, maar deze twijfelkont koos in plaats van loafers voor een paar Nikes.

Wie me de gouden tip kan geven, ben ik eeuwig dankbaar. Ondertussen heb ik wel alvast een paar aangeschaft, croc leather en een – wel heel – puntig neusje, zie hieronder.

LOVE FOR LOAFERS

Enfin de streetstyle beelden zijn het bewijs; ze maken elk lookje elegant en geven je een vleugje Parisian chic mee voor op de Amsterdamse kinderkopjes.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved