26-08-2013 - admin

LOVE FOR NIKE

Nike Air Max Tessted hmMocht het je nog niet zijn opgevallen; hoge hakken zijn niet écht mijn ding. Mijn schoenenlade puilt daarom vooral uit van de instappers en sneakers. Vans, Adidasjes en All Stars; toch heb ik op sneakergebied maar één echte grote liefde, Nike.

Waar mijn vriendinnen smelten bij de aanblik van een Chanel tas, word ik juist wild van een paar good old Nike Air Max kicks (het is dan ook wonderbaarlijk dat het zó lang duurde voor ze in mijn kast belandden).

Ik draag ze sinds een week overal naartoe. De supermarkt, een perspresentatie, een verjaardag, zelfs voor een fancy netwerkborrel weet ik er nog een stijlvolle draai aan te geven. Want was de Nike Air Max twintig jaar terug nog een hot item voor Johnnie & Anita, nu lopen vooral wij modemeisjes er (op) mee weg.

Ruimvallende top, skaterrokje, geruite blouse om de middel, blote (bruine) benen, de comeback sneaker en ik ben in fashion heaven.

Ook op zoek naar een paar toffe sneakers? Bij def-shop.nl kun je je hart ophalen.

Foto: Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved