20-02-2014 - admin

ME TIME

Me time

Al twee dagen loop ik met een onbestemd gevoel rond in huis. Twee dagen geen flesjes, geen plasjes (alhoewel… Chubster…), geen luiers, geen lachjes of huiltjes; Yasje is namelijk uit logeren. Voor het eerst zonder ons kleintje, gek hoor. Maar ook een mooie gelegenheid om wat Me-time in te lassen.

Voor woensdagmiddag plande ik daarom een broodnodige massage-afspraak bij The Welness Garden in. Op vijftien minuten tijdens een Grazia-persreis na, mijn allereerste échte massage ooit.

Badjas en slippers aan (en weer uit), plat liggen en vervolgens vijfenveertig minuten rug, schouders en nek, even helemaal niets (al was ik in mijn hoofd al weer een nieuwe column aan het schrijven). Geen geklets, rustgevend muziekje en een aardige masseuse, die haar best deed alle knopen die in mijn spieren zaten (Te veel achter de computer gezeten? Zou je denken?) weer los te krijgen.

Daarna taartjes met vriendinnen en ‘date night’ met vriendlief. Een heerlijk dagje, wat een rust. Inmiddels vooruitgewerkt, het huis opgeruimd en weer vol nieuwe energie. Ik kan niet wachten tot mijn schatje zo weer thuis komt. Kom maar op met die poepluiers!

Ook hard toe aan een massage?
Ik bezocht The Wellness Garden in het Fashion Hotel in Amsterdam-Zuid. Bij Lily Massage verderop bij mij in de straat werd ik aan de telefoon al zo afgesnauwd dat ik heb opgehangen. Geen haar op mijn hoofd dat ik daar nog ooit heen ga.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved