27-09-2018 - admin

MIJN HAAR STYLING ROUTINE: SLIMME STIJLTANG

FILENAME IS DESIGNERNAMEEerlijk is eerlijk, als ik zeker wil weten dat mijn haar goed zit, laat ik het bij de kapper föhnen. Tuurlijk, ik heb in de loop der jaren heus wel wat skills ontwikkeld, maar een ijzersterke blow-out bij mezelf is me nog nooit helemaal gelukt. Wel heb ik inmiddels de perfecte tools en producten om mijn haar glad en glanzend te krijgen, met een beetje slag.

Weet je van mezelf heb ik een soort van slag meets krul. Maar laat ik die natuurlijk opdrogen dan wordt het al gauw een doffe, pluizige bedoening. Dus is er, op de dagen dat ik niet met een knot op mijn kop rond wil lopen, werk aan de winkel. Serum, olie, hitteprotectiespray, föhn en stijltang in de aanslag en ik ben dik een half uur zoet. FILENAME IS DESIGNERNAME

Mijn haarstyling routine wordt er gelukkig wel steeds eenvoudiger op. Zo denkt mijn nieuwe stijltang, ghd platinum+, ook een beetje met mij mee. Het heet dan ook een smart stijltang. Hoe dan? De Cutting-edge voorspellende technologie herkent de dikte van mijn haar, grootte van de haarsectie en de snelheid waarmee ik style en stemt het vermogen daar op af. En de Infinity sensoren monitoren de warmte 250 keer per seconde om een optimale en veilige temperatuur van 185°C te behouden.

Geen onnodig hoge hittestanden die mijn haar nog erger beschadigen dus (het is van het bleken al behoorlijk poreus), maar warmte die efficiënter dan ooit wordt gereguleerd. Gebruik van de smart stijltang zou mijn haar gezonder en glanzender maken (beide hard nodig).

foto 1
Foto’s: Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved