26-07-2016 - admin

Mimi Nizan Studio

Mimi Nizan Studios teaser witter

Ik ken Mimi Nizan al járen. Net als ik was ze er vroeg bij met haar interesse voor mode en bloggen. Echter, waar ik me altijd meer op schrijven heb gericht, koos Mimi voor beeld en wel het maken van haar eigen illustraties. De afgelopen jaren heeft die focus op illustreren bij haar absoluut zijn vruchten afgeworpen. Sinds 2013 werkte Mimi al samen met merken als Moët & Chandon, Lancôme, Estée Lauder, Ted Baker en Giorgio Armani en verzorgde ze live art op hun mode-events. Haar werk was te zien in een tien pagina’s tellend artikel in L’Officiel en Mimi verzorgde een live art performance op een gigantisch canvasdoek in de etalage van de Amsterdamse Topshop. Haar fonkelnieuwe project, de opening van haar eigen online boetiek, is dan ook een logische vervolgstap.

Sinds afgelopen week zijn de online deuren van MimiNizanStudio.com geopend en kunnen liefhebbers van Mimi’s tekenkunsten hun eigen Mimi Nizan Studio item bemachtigen. Van speldjes en ansichtkaarten tot high end wall art, stuk voor stuk voorzien van Mimi’s vrouwelijke, elegante en speelse signatuur. Mét een donker randje, want mysterie is een sleutelelement in al haar creaties.

“Ik wil mensen laten dromen, we hebben al genoeg realiteit om ons heen. Het is altijd al mijn wens geweest om een eigen productlijn te ontwikkelen. Het geeft een kick om de wereld te verrijken met een stukje fantasie”, stelt Mimi. En geef haar eens ongelijk. Ik ben fan!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved