28-06-2021 - admin

Moroccanoil en Oceana werken samen voor duurzame toekomst

Moroccanoil, één van mijn favoriete haarverzorgingsmerken (how I love that smell), is samenwerking aan gegaan met Oceana, de grootste internationale belangenorganisatie die zich richt op het behoud van de oceaan. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Moroccanoil is vanaf dag één geïnspireerd door de Middellandse Zee en ondersteunt Oceana graag bij het beschermen en herstellen van onze oceanen tot ze weer in overvloed kunnen bloeien, zoals vroeger.

World Ocean Day
Met de steun van meer dan 1 miljoen activisten heeft Oceana al meer dan 225 beleidsoverwinningen behaald en bijna 4 miljoen vierkante meter oceaan en ontelbare zeeschildpadden, haaien, dolfijnen en andere zeedieren beschermd. Moroccanoil heeft toegezegd doorlopende donaties aan Oceana te blijven doen om hun initiatieven te ondersteunen. Bovendien doneerde Moroccanoil op World Ocean Day (8 juni) 100% van de netto-opbrengst aan Oceana om deze samenwerking te vieren.

Sustainable verpakkingen
Moroccanoil zet zich continu in om het bedrijf te verduurzamen, terwijl het merk ook werkt om de impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan het creëren van een duurzamere toekomst. Dit omvat het blijven verbeteren van de verpakkingen, producten en activiteiten van het merk. In juli 2022 gaat Moroccanoil over op het gebruik van 50% post-consumer gerecycled plastic in de flessen van alle shampoos en conditioners – één van de best verkopende productcategorieën van het merk. In combinatie met het post-consumer gerecyclede plastic dat al in de verpakking van andere Moroccanoil-producten wordt gebruikt, zal dit het verbruik van nieuw plastic in het hele merk de komende vijf jaar met meer dan 500 ton verminderen.

Merk als inspiratie/educatie platform
“Opgegroeid langs de Pacifische kust, werd ik geïnspireerd om meer te leren over manieren waarop ik zowel persoonlijk als professioneel een positieve impact kon hebben. Ik heb het geluk dat ik met ons merk een platform heb en ik voel de plicht om het te gebruiken om te onderwijzen, te inspireren en een verschil te maken”, aldus Carmen Tal, medeoprichter van Moroccanoil.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved