12-01-2021 - admin

NEW YEAR, NEW GEAR!

Zoals wij met de ingang van de lockdown al lang en breed klaar waren met 2020, zo begaf ook mijn trouwe technologische maatje het aan het eind van het jaar. Mijn batterij tripte zo erg dat ik niet eens meer zonder extra accu de deur uit durfde. Niet dat we ver kwamen tijdens de lockdown, maar zelfs wanneer ik erop uit ging voor een rondje Westerpark was het niet zeker dat ik daar een wandelmaatje kon contacten. Dus met de start van het nieuwe jaar kwam er ook een nieuwe pokkie. New Year, New Gear! En wel eentje met drie camera’s.

Klein nadeel: Apple levert zijn nieuwe iPhones kariger dan ooit. Dat wil zeggen: geen oordopjes, geen adapter, geen oplaadkabel! En juist die mijn doppen en kabel (hing letterlijk aan één draadje) waren óók hoognodig aan vervanging toe. Kortom: tijd voor een compleet nieuwe iPhone-uitzet. Een telefoonhoesje en screen protector, want dit keer neem ik het zekere voor het onzekere. Better safe than sorry is het devies, want mijn scherm laten vervangen was bij mijn vorige iPhone 8 al een te dure grap. Met dit model en de juiste bescherming blijft dat geintje me hopelijk bespaard.

Behalve de drie camera’s is het feit dat ik nu draadloos kan opladen een toffe toevoeging van deze nieuwe telefoon. Dus hoppa, ook een draadloze oplader in mijn winkelmandje. Ik kies een staande, want hoe vaak ik niet heb lopen stuntelen om tijdens Facetimesessies tegelijkertijd te proberen op te laden (kaarsen en bekers op links en rechts op ‘m enigszins overeind te houden). Wat zal het een verademing zijn als dat straks verleden tijd is.

Verder in mijn mandje: draadloze in ear oordoppen, een extra lange oplaadkabel en een losse box voor bij mijn computer. Allemaal iPhone x case items om het jaar goed uitgerust af te trappen. Kom maar door met die Zoom meetings; voortaan sta ik 24/7 op scherp!

Foto: Team Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved