26-01-2016 - admin

LET’S CHILL

TRANQUINI TESSTED

“Hoe gaat het met je?” – Goed. “Ben je druk?” Nee ik ben en héb het niet druk. Begrijp me niet verkeerd, ik heb klussen te over, maar ‘druk’ hoeft het niet per se te worden. Want met alle burn outs die me het afgelopen jaar om de oren zijn gevlogen, is druk zijn al lang zo cool en interessant niet meer (laat staan “drúk, druk, druk). Nee, wie het een beetje handig aanpakt heeft zijn zaakjes op orde en de agenda uitgebalanceerd, maar niet overvol (Druk zijn is voor sukkels).

Niet zo gek dat minder stressen in mijn wereldje een veel gehoord goed voornemen was. En al maak ik me niet zo snel druk, 2016 draait voor mij meer dan voorgaande jaren om prioriteiten stellen. Verzoeken tot bijkletskoffiedates zonder duidelijk doel, onbetaalde online bijdragen of ambigue perslanceringen krijgen wat vaker nul op rekest, zodat er meer tijd over blijft voor nuttige, gezellige en juist ook onbenullige of roekeloze dingen.

Maandagochtend een extra rondje park met Billie, ongeremde verkleedsessies met Yasmine voor het slapen gaan, uitgebreid koken én tafelen de zaterdag, spontane wijn+ dansavondjes, een uurtje langer Netflix of een zondagmiddag met een Tranquini, boekjes en blaadjes op bed (zoals hierboven en ‘as seen on Instagram‘).

Positief relaxed, even succesvol, minder stressvol. Dit drukke baasje chillt ‘m dit jaar net even wat meer.
Wat jij?

TRANQUINI RELAX (2)

TRANQUINI RELAX (1)

Foto: TESSTED

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved