22-11-2017 - admin

NIET LULLEN MAAR POETSEN

ORAL B 2 DEF SMMijn badkamerplankje is sinds kort een daily essential rijker. In samenwerking met Oral-B ben ik namelijk hun nieuwste, roségoudkleurige GENIUS 9000 borstel aan het tes(s)ten. In dit artikel een overzicht van mijn bevindingen.

Vleugje glam
First things first: de looks. Deze knapperd blend perfect in met de rest van mijn producten en badkamerstijl. Roségoud, goud, alles met een beetje shine is aan mij wel besteed en geeft het tanden poetsen nét even een vleugje glam. Toch?

Next level poetsen
Ik gebruik de tandenborstel nu ’s ochtends en ’s avonds tijdens mijn dagelijkse ochtend- en avondroutine en ik moet zeggen dat ik eindelijk het idee heb dat mijn tanden na het poetsen ook écht schoon zijn. Het voelt extra schoon en fris. De Oral-B GENIUS is dan ook uitgerust met allerlei technische snufjes voor het meest optimale resultaat. De borstel voelt en herkent in combinatie met de smartphone (de Oral-B App 5.0 laat zien hoe je elke zone in de mond het beste kan poetsen) gedeeltes van de mond via sensoren in de borstel (positiedetectie technologie). Een handige oplossing voor iedereen die te weinig, te kort of bepaalde zones helemaal niet poetst. Next level poetsen is het daarnaast door de  technologie van de borstel (officieel een oscillerende, roterende en pulserende technologie) die tand voor tand schoon maakt en dankzij de ronde borstelkop plekken bereikt die normaal lastig te bereiken zijn.

ORAL B (3)Poetsplezier
Ik ben overigens niet de enige die hooked is. Ook Yasmine heeft inmiddels haar eigen elektrische Disney tandenborstel (voor kids vanaf drie jaar), waarmee 2 x per dag poetsen opeens geen opgave meer is. Prinsessentandpasta erop en dankzij de bijbehorende Oral-B app (waarmee Yasmine stickers spaart) is twee minuten poetsen zo gepiept. Samen poetsen vindt ze helemaal gezellig. En dan tussendoor hele verhalen vertellen.. eh… niet lullen, poetsen!

Cashback
Tot 10 januari 2018 geldt er een cashback actie. Bij aankoop van de Genius 9000 Rosegold tot wel €30,- cashback. Mooi cadeau aan jezelf en leuk bovendien, met het oog op de feestdagen, als kerstcadeautje. Ook voor de kinderproducten geldt een cashback actie.

 – dit artikel is in samenwerking met Oral B tot stand gekomen –

 

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved