28-02-2014 - admin

NIET TE MISSEN LENTETRENDS

De eerste krokussen, tulpen en hyacinten laten zich reeds zien en mijn winterjas laat ik het liefst al aan de kappenstok hangen. Spring is just around the corner, daarom hierbij vijf mode-items die je dit voorjaar niet kunt missen. Althans, zonder welke ik de lente niet wil beginnen. En hoewel geïllustreerd aan de hand van looks van luxe labels, veel hoeven de spring musthaves niet te kosten (ik scoorde ze de afgelopen weken gewoon bij ZARA, Mango en H&M – looks volgen later – en ook online is alles voor een fijn prijsje te koop)

spring 2014 musthaves tessted 3
Christoper Kane

Statement sweater
Al enkele seizoenen favoriet en ook de komende maanden onmisbaar. Bij voorkeur met toffe tekst of print en wat mij betreft een killer combi met de kokerrok.
Bij Zara tikte ik een zwarte sweater op de kop met de tekst Leopard Attack en panterprintmouwtjes.

spring 2014 musthaves tessted 4
Christoper Kane

Midi rok
Wat me brengt op item nummer 2, de midi rok. In kokervorm of klokkend, zolang je rok maar tot over je knieen komt, zit je goed. In roestbruin, oudroze, grijs of met een subtiel slangenprintje. Draag de rok nu nog met suède laarzen en straks met punthakjes.
Bij de Zara scoorde ik deze week een bruine kokerrok van (nep)slangenleer, bij H&M Trend vond ik eerder al een grijze met riempjes in de taille en split.

spring 2014 musthaves tessted
Chanel

Puntneus hak
En die hakjes moet je dus ook beslist in de kast hebben staan. Als het even kan ook in suède, met puntneus. In diepe tinten, smaragdgroen en bordeauxrood of iets frissers; mintgroen of pastel.
Ik vond onlangs mooie suède puntneushakjes bij Mango.

spring 2014 musthaves tessted 2
Valentino

Jurk met zakken
Voor mij geen weinigverhullende bodycon jurken deze lente. Ik ga voor wijduitlopende creaties, lang van stof, tot de knie, mét zakken. Ben ik de hele dag lekker nonchalant met mijn handen in die zakken maar ondertussen toch oh zo elegant.
Ik heb er een in roestbruin van de H&M Trend collectie.

spring 2014 musthaves tessted 5
Jil Sander

Crop top
Omdat ik ‘m de afgelopen zomer met baby in de buik volledig heb moeten missen, zet ik er nu vol op in; de crop top, ofwel het buiktruitje, wordt het voor mij. Nog even aan mijn abs werken, maar dan gooi ik ‘m te pas en te onpas in de modemix. Iets te bloot? Draag de crop top met een wit bloesje eronder.
Ik kocht een mooie met krijtstreep uit de H&M Trend collectie 

-ad-
afbeeldingen: Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved