28-03-2019 - admin

Nieuw gouden goedje van Moroccanoil

Moroccanoil Night Body Serum

Een nieuwe productlancering van Moroccanoil betekent een nieuwe verslaving voorop mijn badkamerplankje. Of, zoals in dit geval, mijn nachtkastje. Moroccanoil heeft deze week namelijk een Night Body Serum aan haar lijn met lichaamsverzorgingsproducten toegevoegd. Ik woonde in het Pillows hotel de lancering bij waar ik het intens geconcentreerde serum meteen mocht Tes(s)ten (a.h.v. een massage door Moroccanoil’s Jemy Dayrit) en was meteen verkocht.

Het serum bevat een geavanceerde antioxidantrijke blend van arganolie en Tsubaki oliën die essentiële actieve stoffen bevatten die de huid verstevigen, verzachten en voeden. Een extract van heilige basilicum helpt de huid te beschermen tegen stressvolle omgevingsinvloeden. Vitamine C maakt de huid gladder en steviger. En, niet geheel onbelangrijk, het serum is voorzien van de – inmiddels iconische – Moroccanoil geur.

Het serum kun je volgens Jemy het best aanbrengen (in opwaartse strijkbewegingen om de bloedcirculatie te stimuleren) voor het slapen gaan, zodat het de gehele nacht zijn werk kan doen.

Een gloednieuw gouden goedje dus van de Moroccanoil familie. Vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons en geselecteerde filialen van De Bijenkorf, Hudson’s Bay en op moroccanoil.com/nl. Adviesverkoopprijs € 64,-

Afbeelding: jadepurplebrown.com

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved