29-10-2018 - admin

NIGHT & DAY

Jaloezieën Woonkamer 2 - Wit

Wie mijn interieur kent, weet dat ik van licht houd. Het eerste wat ik deed nadat ik mijn huis kocht, was alle kamers (die toen nog elk een andere kleur hadden) wit schilderen. Zelfs de bruinhouten vloer kreeg een lik witte verf. Ik wilde mijn huis fris, wit en licht, ook al zie je nu elke kruimel en elke veeg.

Ook mijn werkkamer – mijn bureau, mijn boekenkast, mijn bureaustoel – is volledig wit. Het houdt me gefocust en (voor mijn gevoel) wakker. Op zomerse dagen is mijn kantoor, met uitzicht op het Erasmuspark, zelfs de warmste en lichtste kamer van het huis en ligt mopshond Billie lang uitstrekt van het zonnetje te genieten. Heerlijk!

Maar hoe zonnig en licht het overdag ook mag zijn, ’s avonds en ´s nachts wil ik het helemaal donker. Geen pottenkijkers en het liefst nog geen lantaarnlichtje dat naar binnen schijnt. Dan gaan de houten jaloezieën dicht en sluit ik de gordijnen voor extra verduistering.

Jaloezieën Badkamer - Zwart

TESSTED Tip!
Bij Veneta.com bestel je online je favoriete raamdecoratie geheel op maat vanuit de fabriek. Ze verkopen er o.a. plisségordijnen, rolgordijnen en stijlvolle houten jaloezieën. Alle raamdecoratie wordt door dit bedrijf op maat geleverd. Voordeel hiervan is dat alles perfect aansluit en je dus het minst last hebt van kieren waar nog licht doorheen valt. Geen idee wat past bij jouw kamer of woning? Dan sturen ze kosteloos en vrijblijvend een specialist aan huis om te adviseren over de juiste raamdecoratie per ruimte en de maten op te nemen. De prijzen liggen sowieso al laag, doordat Veneta.com rechtstreeks uit de fabriek verkoopt. Geen dure winkelpanden en tussenhandel dus en er is toch niks fijner dan dit gewoon even vanuit huis te kunnen regelen?!

Alles dicht zorgt in de avond meteen voor extra sfeer (maakt het Vikings bingewatchen ook nog een beetje gezellig) en ´s nachts helpt het me in slaap te komen. Geen spleetje licht komt er binnen en dan heb ik nog een slaapmaskertje op ook. Of ik er écht beter door slaap en overdag écht meer awake ben, weet ik niet, maar het is hoe dan ook dag en nacht verschil.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved