07-11-2012 - admin

Not just any handbag…

Handtassen genoeg, maar niet één met zo’n bijzondere inhoud als deze. In samenwerking met Dita von Teese ontwierp Cointreau bovenstaande tas vol key ingrediënten voor een goede cocktail. Ontstaan vanuit het idee dat in de handtas van iedere vrouw bijzondere spulletjes dienen te zitten, die haar een goed gevoel geven.

“Ik neem hem graag mee naar onverwachte plekken waardoor iedere ervaring onvergetelijk wordt, waar ik ook naartoe ga! Ik ben dol op een cocktail met pit; een klein smaakaccent kan al een groot verschil maken. Ik laat me graag leiden door mijn fantasie wat mijn cocktails uniek maakt en ieder feest Cointreauversieel. Mijn tas is te beschrijven als elegant en betoverend. Het heeft iets onvoorspelbaars en dat is precies waar ik van hou!”, aldus Dita, die haar Cointreau cocktail het liefst met viooltjessiroop drinkt.

Van de My Cointreau Evening tas werden slechts 300 exemplaren gemaakt voor de hele wereld. Maandagavond, na een mini cursus cocktail shaken in het College Hotel, had ik de eer één van de tasjes (met onder meer een fles Cointreau, specerijen als gember, kaneel en chilipeper, een theezakje verpakt in een poederdoosje en zelfs een kussentje voor onderweg) mee naar huis te nemen.

Hoog tijd voor een cocktailavondje met de meiden!

Foto’s: privé

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved