16-08-2018 - admin

OH SO NATURAL

44. Dubrovnik 2015 (47)Zo natuurlijk mogelijk voeren we op steeds meer vlakken door. Vooral op het gebied van food en wanneer het draait om verzorging zijn (zo natuurlijk mogelijk) natuurlijke ingrediënten een vereiste en zijn termen als duurzaam, eco en vegan steeds vaker een reden om tot aankoop over te gaan. Wanneer het de verzorging van je kindje betreft kun je daarin natuurlijk helemáál niet achterblijven. Dus komt de nieuwe babyverzogingslijn van Zwitsal, Zwitsal Naturals, precies op het juiste moment. 3.NIEUW-Zwitsal-Naturals

De range bestaat uit Micellair Water, Bad- & Wascrème, Shampoo & Wasgel, Body Crème en Billencrème. Zwitsal Naturals is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje kan al vanaf de geboorte worden gebruikt. De producten bevatten 98% natuurlijke ingrediënten die het huidje verzorgen. Zwitsal Naturals is pH neutraal, vrij van parabenen en zeep en bevat geen kleur-en geurstoffen of SLES schuimmiddel.

De producten prijken bij ons al op de badrand. De huisstijl waarbij alle producten een eigen dierenillustratie hebben, is te cute en Yasmine is fan.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved