21-12-2017 - admin

Op de schop

GREEN

In drie jaar Amsterdam-West is er privé veel gebeurd en een hoop veranderd. En al houd ik nog altijd van een strak interieur en kunnen enkele items uit mijn inrichting nog een leven lang mee, het voelt goed om ook interior wise even alles op de schop te gooien. Niet langer minimalistisch, zwart en wit, maar een interieur met iets rijkere/volwassener look & feel en meer kleur. Wat het precies gaat worden, heb ik nog niet volledig uitgedacht (Pinterest boards in the making tho), maar het eerste key item is deze week al geleverd. Dag doorsnee grijze hoekbank, hallo Velour Dark Green sofa! Een bijpassende, gepersonaliseerde hocker is bovendien onderweg en er zijn voor het nieuwe jaar al plannen voor een roze behangetje… Nieuw hoofdstuk, nieuw interieur.

21690704_168374283713076_1400911112391622656_nNadat ik de sofa online had gezien, ben ik overigens even gaan ‘proefzitten’ bij de nieuwe vestiging van de Sofacompany hier in Amsterdam (aan de Stadhouderskade 115). Hier kun je alle modellen zien, testen en je kleur, poot- en stofkeuze doorgeven. Ook kun je er tegen een meerprijs en een langere wachttijd een eigen meubel samenstellen.

Voor de feestdagen is er overigens een speciale kerstcollectie samengesteld met toffe, betaalbare items, waarvan de Nille footrest al een plekje op mijn X-mas wishlist heeft gescoord.

Bron beeld: Mindsparklemag

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved