06-10-2015 - admin

TES(S)TED: INK HOTEL AMSTERDAM

dierendag

Fancy fashion feestjes, sophisticated modediners, knappe collectiepresentaties en chique cocktailparty’s; normaal gesproken word ik voor de fijnste events uitgenodigd. Afgelopen week werd ik echter gepasseerd. In mijn mailbox verscheen een invite voor een luxe overnachting in het INK hotel in Amsterdam (niet mis!). Echter niet geadresseerd aan mij, maar aan mijn puppy pug Miss Billie Lou. Ze is krap twee maanden in Amsterdam, het moet toch niet gekker worden, dacht ik. Maar de uitnodiging in het teken van Dierendag bleek terecht aan die kleine gericht. Gelukkig mocht onze dame nog een +1 en zelfs een +2 meenemen tijdens dit luxeuze verblijf en was ze niet te beroerd zich te laten vergezellen door mij en vriendlief.

Het werd een dolle Dierendag bedoening. Met bij aankomst in de Executive Room van het hotel een kristallen XL kom gevuld met puppy brokjes en een zakje overheerlijke botjes als ontvangst. Na deze op het king size hotelbed genuttigd te hebben was het op naar de bar van de Pressroom voor INK redible cocktails en een bak vers water voor de missus. ‘s Ochtends om 08.00u werd er op de deur geklopt.. roomservice! Geen verse broodjes en koffie voor ons, maar een gebakken eitje voor hare hoogheid (er was ook voor ons een uitstekend ontbijt verzorgd). Daarna was het aankleden, uitchecken, een rondje door het centrum en hop in de fietsmand op naar huis.

Als een prinses heeft Billie Lou met volle teugen genoten van haar allereerste uitje als eregast. Dat er nog maar velen mogen volgen.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved