21-07-2022 - admin

Personal trainer om je pols

Wie veel sport, houdt ook graag zijn ontwikkelingen en vooruitgang bij. Je kunt namelijk gerichter aan je doelen werken wanneer je goede data hebt. En data verzamelen over wat er allemaal in je lichaam gebeurd hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Denk aan je hartslag, je zuurstofgehalte, maar ook het aantal calorieën dat je verbrand hebt. Met een slimme kok, lees: een goede smartwatch houdt je dit allemaal bij. De perfecte personal trainer om je pols! Koppel je horloge aan je telefoon en de statistieken rollen zo uit je mobiel.

Bij de tijd
Een smartwatch is natuurlijk zoveel meer dan een horloge om de tijd mee bij te houden. Je kunt het horloge koppelen aan je telefoon, waardoor je meteen berichtjes kunt lezen zodra ze binnekomen, je kunt zien wie er belt of je kunt je favoriete tracks vanaf je horloge opzetten. Tijdens het sporten kun je met een smartwatch heel nauwkeurig je oefeningen indelen omdat je goed kunt zien wat je hartslag is, of je even rust moet nemen en of je vooruitgang boekt. Smartwatches zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten, dus er is sowieso een perfect horloge voor elke situatie en smaak. Bijna alle bekende horlogemerken hebben inmiddels ook een smartwatch dames of voor heren op de markt gebracht.

Klassiek looks
Als je graag het uiterlijk van een klassiek horloge wilt combineren met de functionaliteiten van een smartwatch, kijk dan eens naar een Michael Kors horloge. Dit horloge ziet er op het eerste gezicht uit als een uurwerk van traditioneel goud, maar blijkt over een touchscreen te beschikken. Klassieke looks en tegelijkertijd ideaal voor tijdens het sporten. Gemaakt van de beste materialen die bijvoorbeeld ook goed tegen zweet kunnen. Het horloge is geschikt voor bijna alle Android telefoons en ook je iPhone kun je eenvoudig aan je uurwerk koppelen.

Klokje kiezen
Vind je het lastig kiezen? Doe online alvast wat research in het aanbod van de grotere online aanbieders. Hier kun je namelijk alle grote merken vinden en dat scheelt veel tijd. Bovendien kun je met zoekfilters heel gericht naar het horloge zoeken dat jij in gedachten had. Kijk dus even wat je ongeveer wilt uitgeven, welke kleuren en materialen je aanspreken en welke merken je voorkeur hebben. Zo ben je straks helemaal bij de tijd met je nieuwe klok om je pols.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved