10-06-2021 - admin

Pink Beach Amsterdam is geopend

Pink Beach is deze week geopend in Amsterdam Noord. Een 300m2 zonnig terras met roze zand, palmbomen, roze/wit gestreepte strandstoelen, cacti, roze bar, roze, ronde terrazzo tafels en een ballenbak met blauw gekleurde ballen als zwembad. Instagramwaardiger wordt het niet! Afgelopen dinsdag was ik samen met Yasmine en enkele vriendinnen aanwezig bij de soft launch van deze gloednieuwe hotspot. Vanaf het moment dat je het roze strand op stapt, waan je je in een compleet andere wereld. Alsof je aan het dagdromen bent. Een soort roze gekleurde hemel, een wereld waar Barbie en Miami vibes samen komen. Je kunt er terecht voor drankjes, cocktails (ik noem een Mermaid’s tears of een Barbie’s Pink G&T)) en mocktails. En op de menukaart staan onder meer een (vega) Palm Springs burger, Miami hot dogs, een Pink Beach Special Salad en een Nacho Salad Bowl.

De openlucht bar is het gloednieuwe project van WONDR Experience founder Sarah Mendes. Ze werkte hiervoor samen met de bekroonde Spaanse interieur ontwerper (queen of pink) Patricia Bustos. De sombere periode van afgelopen jaar met lockdowns en isolatie deed Sarah dromen over verre stranden en tropische oorden. Mendes liet zich inspireren door de exotische Caribische stranden met roze zand. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen konden genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand en het gevoel van heel ver weg te zijn, in een andere werkelijkheid en plaats. Het fun aspect is overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen en energiek. Gasten kunnen kleurrijke funky cocktails, lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek verwachten”, aldus Sarah.

De ultieme escape dus, dit roze strand. Wij hebben een heerlijke middag gehad in deze roze bubbel. De kids hebben zich uitgesloofd in de ballenbak en we hebben oneindig veel tropische fotootjes om na te genieten.

Adres
Beach Pink Beach ligt aan de Meeuwenlaan 88, in Amsterdam (Noord)

Openingstijden
Pink Beach is elke dag te bezoeken.
Maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag t/m zondag van 12:00 uur tot 24:00 uur.

Bezoekers kunnen online een tafel of een plek in één van de lounges reserveren via de website van Pink Beach:
www.pinkbeach.nl

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved