31-01-2022 - admin

Purple rain

“Oooh kijk hoe mooi!”, Yasmine is altijd betoverd wanneer ik mijn haar aan het wassen ben met de paarse shampoo van Moroccanoil. En eerlijk, dat paarse water en schuim ziet er ook heel gezellig en girly uit. Dat purple rain feestje wordt voortaan bovendien nog iets uitgebreid. Moroccanoil heeft namelijk een Blonde Perfecting Purple Conditioner aan haar assortiment toegevoegd. Deze conditioner neutraliseert kopertinten in blond, lichtbruin of grijs haar, terwijl ‘ie de haarconditie herstelt en glans intensiveert.

De conditioner bevat de gepatenteerde Moroccanoil ArganID® technologie, met positief geladen microdeeltjes arganolie die aangetrokken worden door de negatief geladen haarwortel. Hierdoor kunnen de krachtige antioxidanten en vitamines van arganolie tot diep in de cortex van het haar doordringen, waardoor het haar gezond(er) wordt gemaakt en wordt voorzien van intense glans. Voor de beste versie van jouw blonde haarkleur combineer je dus de conditioner met Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo.

De nieuwe Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner is sinds 10 januari 2022 verkrijgbaar bij professionele salons, geselecteerde retailers en op moroccanoil.nl voor € 27,90 voor 200ml.

Als onderdeel van de voortdurende inspanningen van het merk op het gebied van duurzaamheid (waar ik eerder al over schreef), is de tube gemaakt van 50% post-consumer gerecycled plastic.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved