03-11-2013 - admin

REPEAT CASHMERE GIVE AWAY

repeat cashmere give away tessted

Vestenverzameling
Combineer acht maanden zwangerschap en de herfst die zijn intrede maakt en je garderobe bestaat plots bijna alleen nog uit soepelvallende, comfortabele vesten. Deze week mocht ik een ultra zacht, tweedkleurige prachtexemplaar van Repeat Cashmere aan mijn vestenverzameling toevoegen (en heb het sindsdien niet meer uitgetrokken!). Want wat goed genoeg is voor Doutzen (ze is sinds 2008 het gezicht van het modemerk) wil ik uiteraard ook.

repeat cashmere give away tessted 2

Win
Om ook jullie kennis te laten maken met de luxe kwaliteit van de Repeat Cashmere vesten ben ik een samenwerking met het label aangegaan. Daarbij mag mijn vest, een open vest met brede rib van 100% cashmere t.w.v. € 299,95, ook aan één van mijn lezeressen weggeven. De naturel tweedkleur maakt dat het vest overal bij past, dus wat mij betreft is het absoluut een luxe musthave voor je najaarsgarderobe.

IMG_8403

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze prijs, vraag ik je het volgende te doen… Volg mij op Instagram @tessvandaelen en laat in een reactie onder dit bericht (of via een mailtje naar info@tessted.com) weten wat jouw Instagram gebruikersnaam is (en dat je dus meedoet aan deze Give Away). De winactie loopt één week, tot en met maandag 11 november. De winnares van het Repeat Cashmere vest krijgt persoonlijk bericht en nadat Chubster (tevens te volgen op Instagram) klaar is met inpakken, zal het worden verzonden. Succes!

De winactie is gesloten. Roxanne, van harte proficiat met de prijs. Veel draagplezier de komende maanden!

Foto’s: Tessted

Meer over Repeat? => www.repeatcashmere.com

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved