02-06-2017 - admin

SALON HOPPEN MET TREATWELL

beauty route 2Donderdagavond was ik een avondje uit. Eens niet van bar naar café, maar van salon naar salon. De allereerste beauty route van Treatwell stond namelijk op het programma.

Met een behoorlijke groep van zo’n honderd dames verzamelden we bij de Vondelkerk om vervolgens per Abel taxi naar verschillende beautysalons verspreid door de stad te worden gereden. Daar waren voor alle deelnemers twee beautybehandelingen ingeboekt variërend van facials en massages tot manicures en blow outs. Verrassingsbehandelingen – geen enkele deelnemer wist vooraf waar ze welke behandeling zou krijgen – verdeeld over een party route en een relax route. Een leuke manier om nieuwe salons en behandelingen in de stad te ontdekken.

beauty route

Laatstgenoemde was mijn categorie voor de avond, die begon met een ontspannende full body massage bij Echlandburg en eindigde met een pedicure met live muziek (!) bij de City Street Spa. Na de twee pampersessies bracht Abel alle meiden terug naar het Vondelpark, waar een geslaagde (op wat Abel perikelen bij sommigen na) kick off van de Treatwell beauty route werd gevierd met een swingende afterparty.

IMG_1902Relaxed en met keurig gelakte bordeauxkleurige teennagels (mooi op tijd voor mijn aankomende trip naar de Amalfitaanse kust) kroop ik rond middernacht in mijn mandje.

Volgend jaar weer?

 

 

 

 

Hieronder de video recap van de eerste Treatwell Beauty Route

 

Op de laatste foto: Ik en Maartje van Barts Boekje, mede ambassadrice van de Treatwell beauty route

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved