10-10-2021 - admin

SCOON en Thekla Reuten lanceren korte film over sustainable fashion

Duurzaam shopping platform SCOON heeft een prachtige korte film gemaakt in samenwerking met Thekla Reuten. Het Nederlandse bedrijf SCOON is een one-stop-shop voor een gecureerd aanbod van kleding, beauty en lifestyle producten met een positieve impact op het milieu en de makers. Zo verkoopt  SCOON o.a. Veja, Kings of Indigo en Patagonia aan, maar ook minder bekende merken zoals The Knotty Ones en Mádara.

SCOON is er voor iedereen die graag beter wil kopen, maar niet weet waar te beginnen. Met kleine veranderingen in het dagelijks leven kan er al een groot verschil ontstaan en dat is precies waar SCOON voor staat. Door middel van het duurzame shopping platform wordt het leuk en toegankelijk om mooie merken te kopen, die zich tevens ook inzetten voor het creëren van een duurzame en ethische toekomst.

SCOON | Manifesto from SCOON on Vimeo.

“You may feel like a drop of water, but together we become an ocean” – Thekla Reuten

Door het lanceren van de korte film wil SCOON deze boodschap nog meer kracht bijzetten. De film is een ode aan de natuur en een herinnering aan iedereen om zelf verantwoordelijkheid te nemen bij het maken van alledaagse keuzes. Scoon werkte onder andere met Thekla Reuten (bekend van Nederlandse en internationale films) en regisseur Alexander Braam.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved