08-01-2015 - admin

SELFIESTICK GIVE AWAY

foto(7)

Wie mijn timeline op Instagram goed bekijkt, ziet dat ik niet zo van de selfie ben. Ik doe zo nu en dan wel een poging hoor, maar verbleek doorgaans bij de zelfportretten van mijn knappe modecollega’s.

Tot op heden dan h√®, want sinds deze week ben ik in het bezit van een selfiestick. Kan ik eindelijk wat meer van mijn outfitje op de foto krijgen, bovendien heb ik ontdekt dat je er ook bijzondere luchtfoto’s van je huiskamer mee kunt maken.

Vermaak gegarandeerd in ieder geval met dat stokkie. Daarom geef ik er drie exemplaren van weg. En natuurlijk zijn we meer dan zeventien miljoen selfies, maar er kunnen er best nog wat bij.

Winnen? Regram mijn #selfiestick post op Instagram.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved