07-11-2014 - admin

SHOEBALOO RELAUNCH

SHOEBALOO 2Met mijn shawl tot over mijn oren en de oversized handschoenen van mijn vriend aan toog ik vanmorgen door weer en wind richting de Oostelijke handelskade (typisch gevalletje polderglamour dit). Een behoorlijk eindje door mist, kou én tegenwind, maar de plek van bestemming was de barre tocht dubbel waard: Shoebaloo HQ (het klínkt alleen al goed).

De high end schoenenwinkel organiseerde een très chic ontbijtje ter ere van de vernieuwde Shoebaloo website. Eitjes, champagne, quiche, cake en croissants wachtten me al op toen ik met een rood neusje van de kou een kwartier te laat het hoofdkantoor binnensnelde. Net als een gepersonaliseerde illustratie van mezelf overigens, onmiskenbaar in kokerrok, uiteraard.SHOEBALOO

Enfin, een opgefriste website dus voor Shoebaloo, met een nog strakker design en heerlijk groot beeld van al die jaloersmakende stappers én tassen. Alexander Wang, Céline, Valentino, Givenchy, Gucci, Lanvin, Raf Simons voor Adidas, Proenza Schouler, Saint Laurent… Need I say more?

Ga zelf maar eens een kijkje nemen: shoebaloo.com. Iets gevonden in je smaak? Stuur me een mailtje via info@tessted.com o.v.v. ‘Shoebaloo winactie’ en maak kans op 250,- online shoptegoed.

Proficiat Bibi Scheepens. Jij wint het online shoptegoed!

raf-simons_1900x840_5276.png

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved