06-03-2018 - admin

SHOPTIP: GARDROBE STORE

GARDROBE STORE (3)

Wie, net als ik, wegloopt met Scandinavische modelabels als Samsøe Samsøe, Ganni en Hope Stockholm moet beslist even een rondje door de online shop van Gardrobe Store klikken. In de overzichtelijke webshop met mode in de categorieën dames, heren en neutral vind je de mooiste merken bij elkaar. Zo verkoopt Garderobe Store fashion en lifestyle gerelateerde items van mid- en high end labels zoals HOPE Stockholm, Stutterheim, Samsøe Samsøe, Ganni en Monique van Heist. Ook opkomende merken, zoals de uit LA-afkomstige label Black Crane en Universal Works uit Engeland, zijn vertegenwoordigd in de shop.

Bovendien, voor wie al dat modemoois liever voelt en past voordat ‘ie het naar zijn winkelmandje sleept, is er een fysieke Gardrobe Store. Je moet er wel even voor richting het zuiden. De winkel is gelegen op Strijp-S (in de Urban Shopper), het creatieve hart van Eindhoven en is door zijn overzichtelijke, industriële inrichting absoluut een bezoekje waard.

GARDROBE STORE (4)

Contactgegevens:

Torenallee 60-02
5617 BD Eindhoven
The Netherlands
shop@gardrobestore.com

Ik heb inmiddels een SS2018 Ganni lookje (de Presbourg, Black broek en het Harway, Cherry T-shirt) besteld en ben alweer aan het azen op al het nieuws dat er voor de lente binnen druppelt. Serieus, hoe tof zijn de striped en leopard pieces uit de nieuwe Libertine Libertine collectie?

GARDROBE STORE (1)

Voor wie het niet te trendy zoekt, heeft Gardrobe Store een keur aan minimalistische mode en tijdloze basics. Love de tees en hoodies! En dan is er nog het gezellige aanbod statement sokken… glittersokjes van Polder, bananesokken van Ganni of stippensokken van Henrik Vibskov anyone?

Naast mode-artikelen scoor je er overigens ook originele hebbedingetjes en cadeautjes. Een memoblok, een stuk zeep, potloden of een geurtje.
Genoeg gezegd, ga zelf maar even kijken.

GARDROBE STORE (2)

Check vooral ook de fijne, inspirerende Instagramaccount van Gardrobe Store, waar onder meer influencers Chloe Chante, Hommes Equipe en Chloe Alyshea al laten zien hoe ze hun favoriete items uit de winkel het liefst combineren.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved