31-10-2018 - admin

FROM SOFA TO SIDEWALK

TK MAXX 2  TK MAXX 3

Met de start van de wintertijd is het behalve donkerder opeens ook écht een stuk kouder. Geen jasjes of bloesjes meer, maar knitwear en winter coats. Het liefst rolde ik in pyjama met dekbed en al naar buiten. Want met dit weer heb ik écht moeite me om te kleden en in een decent lookje te hijsen. Dat ik me niet om 09.00u ergens op een kantoor hoef te melden, scheelt gelukkig een hele hoop. En zo gebeurt het nu regelmatig dat ik zonder me te verkleden in chill outfit de straat op ga. Met mopshond Billie naar het park, een middagje shoppen, lunchen met Yasmine of zelfs een meeting met die gezellige PR-chick; dat kan allemaal in datzelfde chille lookje.
TK MAXX 1

Hoe dat eruit ziet? Een grijskleurige joggingbroek met matching capuchontrui en een paar chunky sneakers, waar ik een camelkleurige jas over aan schiet wanneer ik de deur uitga. From sofa to sidewalk, zonder moeite. Voor iets meer glam richting de avond voeg ik eventueel een hakje en een paar oorbellen toe. Zo simpel kan het zijn. En die jersey capuchontrui gecombineerd met een camel coat is wat mij betreft een absolute layering klassieker. Een comfy combinatie waarin ik me altijd super confident voel.

Effortless de herfst door dus. En voor een fijne prijs bovendien! De items uit dit lookje kocht ik deze week bij TK Maxx. Stuk voor stuk kwalitatieve, veelzijdige, comfy fashion pieces van bekende merken die me de koude herfstmaanden –zowel binnen als buiten – wel door helpen. Van Netflix & chill tot werkbespreking met één dezelfde look samengesteld uit 3 unieke items. Dat kan dus gewoon.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved