15-12-2020 - admin

SOULCARE: ALICIA KEYS LANCEERT BEAUTY BRAND (VOOR JE ZIEL)

Haar albums Songs in a Minor en The Diary of Alicia Keys heb ik grijs gedraaid. Ik ging naar een concert van haar in Los Angeles en een half jaar later naar dezelfde show in Amsterdam. Kortom: ik had Alicia altijd hoog zitten, maar de afgelopen jaren voelde ik haar niet zo meer. Haar nummers waren me net iets te soft en ik kon me ook niet bepaald vinden in haar hele no make-up heisa.

Maar sinds kort zijn de Fallin’-zangeres en ik weer dikke vriendinnen. Bij het doorspitten van Jay Shetty’s YouTubekanaal (Tip!) stuitte ik namelijk op dit interview met Alicia en daar kwam ze mega sympathiek uit de bus. Bovendien kan ik nog a thing of two van haar leren.

Nu, aangezien ik in mijn pro-Alicia Keys fase zit, vond ik ook het feit dat ze sinds kort een eigen lifestyle brand heeft aardig om te delen. Dit sluit namelijk mooi aan bij dat interview, dat je dus echt een keer moet bekijken of luisteren via Jay Shetty’s podcast. Haar beautylijn heet namelijk Soulcare en de eerste ‘drop’ bestaat uit een geurkaars, een huidtransformerende crème en een gezichtsroller. Beautyproducten voor je ziel, dat klínkt al even goed als haar eerste album.

Verkrijgbaar via keyssoulcare.com

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved