08-12-2015 - admin

I DON’T SWEAT, I SPARKLE

COSTES KERST

COSTES KERST 4

COSTES KERST 3  COSTES KERST 5

COSTES KERST 2   COSTES KERST 9

In wat voor kersttenue ik aanschuif op eerste kerstdag heb ik nog niet exact bedacht, maar dat het een glinsterend exemplaar zal zijn, staat vast. De afgelopen maanden heb ik alleen maar fonkelende items aan mijn winter/party garderobe toegevoegd. Pailletten, kraaltjes, glitters; hoe meer shine, hoe beter. Al wat glinstert is misschien geen goud, geen schitterend feestnummer dat ik kan weerstaan.

Reuze handig is nu dat al die sprankelende mode-items perfect met elkaar matchen; co-ord galore!
Geen stress dus wat betreft die Christmas look van mij.
Bovendien, I don’t sweat, I sparkle.

Look
Top: Costes (onderdeel van onderstaand setje) | Riem: Vintage | Pantalon: H&M | Loafers: Mango | Oorbellen: River Island

IMG_1489

As seen on SnapChat 😉

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved