26-02-2013 - admin

SPRING TRENDS

Spring TrendsHet lijkt wellicht nog wat vroeg om over de mode van het voorjaar na te denken. Met de huidige temperaturen van rond het vriespunt moet je misschien niet denken aan bloten benen en sandalen. Toch staat de lente voor je het weet weer voor de deur, dus kan het geen kwaad je alvast in de nieuwste damesmode trends te verdiepen. Wij sommen de leukste even voor je op, zodat je op je paasbest aan een vers modeseizoen kunt beginnen.

1. Streepjes
Horizontaal, verticaal, zwart/wit, rood/wit, blauw/wit; met deze trend in je kast heb je sowieso een streepje voor. Ga om te beginnen voor een gestreepte top.

2. Oosterse invloeden
Japanse prints, kimono-invloeden en obi-riemen; ontdek jouw inner geisha. Geef jouw outfits een oosters tintje en kies voor tops, rokken, tunieken en jurken met Japanse invloeden.

3. Ruches
Super vrouwelijk en verleidelijk tegelijkertijd; ruches en volants geven jouw bloesjes en jurken net dat beetje extra. Kies voor subtiele ruches voor naar kantoor en pak uit met een blouse voorzien van royale volants voor een feestelijke gelegenheid.

4. Geprinte, korte broekjes
Shorts en bermudas mogen weer en hierbij geldt: hoe kleurrijker hoe beter. Kies bijvoorbeeld voor een trendy shortje met bloemenprint en vier het voorjaar!

5. Metallictinten
Niet langer alleen goud en zilver bepalen het modebeeld; juist met tal van andere metallictinten laat je zien dat je on trend bent. Brons, blauw, groen of rood; maak van je look een instant blikvanger (a la Burberry). Is zo’n volledige metallic outfit je iets te veel? Verwerk de metallictrend dan in je accessoires in plaats van in tops en jurken.

Shop deze nieuwe collectie online.

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved