17-04-2014 - admin

SUMMER SOLIDS

Advertisement

TESSTED FES LOOK5
Slenteren door de nauwe steegjes van de medina, verse muntthee op het dakterras van het hotel en pootjebaden aan het (met de prachtigste mozaïek bezette) zwembad; mijn verblijf in Fes (Marokko) deze week voelt al even echt als zomer. Uiteraard gepaard met een zomerse garderobemix van soepelvallende, elegante mode-items…

Summer suitcase
..een zwarte maxi-jurk, knisperend witte bloesjes, klassieke blauw/witte streepjes, een comfy boyfriends jeans en, uiteraard, enkele niet-te-missen kokerrokken. Stuk voor stuk solid pieces uit mijn huidige summer suitcase, hier en daar aangevuld met een paisley- of bloemenprint en enkele in de medina gescoorde sieraden.

Klassiekers voor in de koffer
En al kom ook ik terug uit Fes met een halve koffer vol ongedragen kleding (ik heb ’s ochtends toch liever iets te veel dan net te weinig keuze), inmiddels heb ik mijn summer musthaves aardig op een rij.

1. Soepelvallende pantalon; eventueel met print, vormt de perfecte combi met een sandaal of slippertje.
2. Blauw/wit gestreept item; of het nu een ietwat oversized shirt, een sweater, jurkje of je badpak betreft.
3. Crispy white shirt; heerlijk voor op een shortje, een rok of je boyfriend jeans en wanneer je die van je vriend inpikt, kan ‘ie ook mooi als jurkje.
4. Maxi-jurk; van het strand richting het terras, voor die lange avonden buiten (die oneindig zouden mogen duren).
5. Sweater; wat zouden we zonder de sweater moeten.. Het liefst een maatje te groot, ultrazacht en in een lichtbeige of wittint.

image001
Alvast een preview van de WE maxi dresses die binnenkort verkrijgbaar zijn

We Love Summer
Heb jij je summer wardrobe al compleet? WE Fashion is klaar om het seizoen samen te vieren. Met een binnenkort te verkrijgen collectie, waar je moeiteloos elk van mijn bovenstaande summer musthaves in terugvindt en de zwoele, zonovergoten, in Kaapstad geschoten campagne. Al ben ik nog niet eens terug uit de zon.. yes please!

Alvast in de stemming komen? Onderstaande video zorgt ervoor dat je onmiddellijk een ticket to the tropics wilt boeken..

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved