07-02-2016 - admin

SUNDAYS IN BED

BOXSPRING 9BOXSPRING 6BOXSPRING 5

Een binnenkijker van mijn huis was afgelopen jaar al op mijn site te bewonderen. Mijn slaapkamer bleef echter keurig buiten beschouwing, aangezien die verre van af was. Inmiddels zijn we een jaartje verder en durf ik het aan, een kijkje in mijn slaapkamer..

Een walk-in garderobekast ontbreekt er helaas nog aan, maar de IKEA boxspring, die ik onlangs uitkoos, maakt een hoop goed. Op ‘het grote bed’ gebeurt namelijk zo veel meer dan slapen.

Als Yasmine uit logeren is, wordt er ontbeten op het kingsize bed. Ik lees er mijn modetijdschriften. Ik werk er op mijn laptop mijn mail bij. Yasmine krijgt er ’s avonds voor het slapen gaan haar verhaaltje voorgelezen (niet zelden gevolgd door een paar dol dwaze minuten spring op het bed). Billie doet er haar middagdutjes. Om over onze never ending Netflixsessies nog maar te zwijgen.

Boxspring life; trendwachters, onder wie Lidewij Edelkoort, voorspellen dat de slaapkamer de komende jaren een steeds prominentere rol zal spelen en ik geloof dat wij hier als gezin prima rolmodel voor kunnen zijn.

BOXSPRING 4BOXSPRING 7 BOXSPRING 8

De boxspring
Ons nieuwe bed, de VALLAVIK boxspring, komt uit de nieuwe serie boxsprings waarbij aandacht voor design, duurzaamheid, materiaal en kwaliteit volgens het Democratic Design centraal staan. Fijn bij dit bed is dat we zelf ons matras en uiteraard de uiteindelijk stijl (love het gequilte hoofdeinde!) en aankleding (crispy white sheets, always) hebben kunnen kiezen en hierin ook goed geadviseerd zijn. Want hoewel ik zou denken dat de duurste matrassen ook meteen de beste zijn, blijkt dat niet het geval. Welk matras geschikt voor jou is, hangt af van je gewicht en je slaaphouding (buikslaper!), dus die factoren zijn meegenomen in onze matraskeuze.

Geen gesjouw door de IKEA hallen overigens.. Nadat we al onze voorkeuren hadden aangegeven, hebben we de boxspring via de IKEA transportservice thuis laten bezorgen. Al is een groot deel van de matrassen wel goed met eigen vervoer te transporteren, omdat deze opgerold tegenwoordig minder ruimte innemen.  

BOXSPRING 3BOXSPRING

Credits
Boxspring: VALLAVIK, IKEA | Wit tafeltje: Marokko | Geruite kleedje: H&M Home | Schapenvachtje: IKEA | Dekbedovertrekset: IKEA | Kussens: H&M Home en Zara Home | Wijnglas: Longchamp | T-shirtje Tess: Asos

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved